top of page

branding fotoshoot

Je bent een ondernemer. Designer. Coach. Avonturier. Barista. Kunstenaar. Bloemist. Restauranteigenaar. Gelukzoeker. Therapeut. Stylist. Creatieveling. Noem maar op! Het enthousiasme en de passie stralen van je af. Samen met je knowhow en ervaring vormt dit de perfecte combo. Dat wil je graag delen met jouw doelpubliek en ik als fotograaf kan je hierbij helpen.

 

Tijdens de shoot gaan we één op één en op een rustige manier aan de slag. Vind je het spannend om voor de lens te staan? Ik doe mijn uiterste best om je op je gemak te laten voelen. Voor mij hoef je geen glimlach te forceren of braaf te poseren. 

Wat ik vooral wil, is om je beter te leren kennen. Jij die op een ongedwongen manier vertelt over je zaak en waar het allemaal gestart is. Ik wil weten waar jouw passie vandaan komt. 

 

Men zegt dat mensen die met passie over iets vertellen lichtjes in hun ogen krijgen. En het is die magische fonkeling die meer vertelt dan duizend woorden. Dat wil ik op beeld.

Laat de beelden voor jou spreken

Foto’s die op je website, socials of drukwerk verschijnen, bepalen vaak de eerste indruk van potentiële klanten. Wil jij beelden die impact maken en exact jouw verhaal vertellen?
 
Boek dan onmiddellijk een branding shoot.
branding shoot Iverans Fietscafé

branding wat?

Simpelweg is het een fotoshoot om jou als ondernemer knap in de kijker te zetten. Het resultaat zijn foto’s die je verhaal als ondernemer ondersteunen en vertellen wie jij écht bent en waar je merk voor staat. (Potentiële) klanten of volgers op social media willen natuurlijk graag het gezicht achter de schermen leren kennen.

Om als business owner professioneel over te komen is het belangrijk om goede foto’s van jezelf te hebben. Tijdens een branding shoot leg ik zowel portretten vast op een stijlvolle als op een spontane manier. Wat ook niet mag ontbreken zijn foto’s van de producten die je verkoopt en/of diensten die je verleent. Een beeld van jou in actie omschrijft natuurlijk perfect waar jij mee bezig bent. Daarnaast maak ik sfeerbeelden van de locatie en enkele close-ups of detailopnames. 

 

Op deze manier creëer je als het ware een beeldbank met materiaal dat je kan gebruiken voor je website, social media, drukwerk en tal van andere marketingdoeleinden. Daarnaast is het ook gewoon leuk om foto’s te hebben waar je echt blij mee bent, niet?

branding shoot Iverans Fietscafé
Dansstudio Crazy Moves-6.png
branding shoot Iverans Fietscafé
Koffiebar Gusta
2019 Raf en Rien-5.jpg
DSC_4335.png

€100,-

€245,-

€490,-

 • duur: 1u à 1u30 uur

 • prijs: €100,-

 • 25 zorgvuldig afgewerkte foto's in hoge resolutie

 • op locatie of bij jou in de zaak*

 • duur: 2u à 2u30

 • prijs: €245,-

 • 35 zorgvuldig afgewerkte foto's in hoge resolutie

 • op locatie of bij jou in de zaak*

* De bovengenoemde prijzen zijn inclusief verplaatsingskosten binnen een straal van 10km van Balen-Olmen. Daarbuiten reken ik €0,45/km.

 • duur: hele dag

 • prijs: €490,-

 • volledige collectie zorgvuldig afgewerkte foto's in hoge resolutie

 • op locatie of bij jou in de zaak*

Twijfel je nog?

 • Een branding shoot is niet alleen een boost voor je zelfvertrouwen, maar ook een investering in jezelf. Zie het een beetje als me-time!

 • Je ontvangt een collectie spontane en warme beelden om je online zichtbaarheid te vergroten.

 • Deze foto’s weerspiegelen 100% wie je bent en welke missie je in de wereld wilt zetten.

 • Potentiële klanten leren jouw merk kennen en vinden de weg naar jouw business op een organische manier.

Deze tevreden klanten gingen je al voor!

iNperfect-81.jpg
Joke van iNperfect

Samenwerken met Laura van Wies & Marie is als loslaten. Het is een vrouw met veel talenten, je opdracht is in veilige handen bij haar. Ze kan een enorme creativiteit aan de dag leggen met oog voor detail, ze heeft een heel toffe hedendaagse stijl en daarnaast is ze heel stipt in alles wat ze doet, ook op organisatorisch en administratief vlak. Ik werkte met haar samen voor een fotoshoot, voor drukwerk, draag haar juweeltjes en heb een webinar laten maken door haar. Ze stelde me nog nooit teleur… Absoluut een aanrader!

White Sheet

KENNISMAKEN OF EEN SHOOT BOEKEN?

ALLE INFO

OP EEN RIJTJE?

Let's get started!

bottom of page