top of page

disclaimer

De inhoud van www.wiesenmarie.be is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wies & Marie streeft ernaar om op deze website juiste en actuele informatie aan te bieden. Mocht je toch een fout tegenkomen op de website of twijfelen aan de juistheid van een productbeschrijving, mag je contact opnemen met de ondernemer via info@wiesenmarie.be.

Alle publicaties van Wies & Marie zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het gebruik van informatie op deze website is gratis op voorwaarde dat je deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de ondernemer van Wies & Marie is het niet toegestaan om tekst, afbeeldingen of andere materialen te hergebruiken. Doe je dit wel, dan pleeg je een inbreuk op onze intellectuele rechten.

 

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat zowel de afbeeldingen als de beschrijvingen van producten in ons aanbod in de hoogst mogelijke mate overeenstemmen met de realiteit. Voor fouten of schade als gevolg van onvolledigheden of onjuistheden die daarbij ontstaan acht Wies & Marie zich niet verantwoordelijk.

 

Het is mogelijk dat deze website hyperlinks naar websites van derden bevat. Wies & Marie heeft hier geen invloed op en neemt bijgevolg geen verantwoordelijkheid voor informatie die websites van derden over onze website, producten of diensten vermelden. Wij aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

bottom of page