top of page

drukwerk

Verwachten jullie een kindje of geven jullie een feest? Ben je een ondernemer die hulp kan gebruiken bij het maken van een visitekaartje of flyer? Heb je een leuke affiche nodig voor een lokaal evenement?

 

Wies & Marie ontwerpt graag jouw uitnodigingen, aankondigingen, communicatiemateriaal, enz. Kortom alles wat met drukwerk te maken heeft!

Alles wat op papier gedrukt kan worden

Bij Wies & Marie verzorgen we drukwerk op maat. Of het nu is voor geboortekaartjes of als je als ondernemer de laatste puntjes op de i wilt zetten. Ik ga met veel plezier voor je aan de slag!

Wil jij ook ontzorgd worden van je drukwerk?
Ontwerp zonder titel-3.png

ontwerp en drukwerk

De prijzen zijn van toepassing op het ontwerp. De kosten van het drukwerk en een administratieve kost van €5,- zijn exclusief.

Wil je dat het drukwerk voor jou geregeld wordt? Dat kan zeker! De prijs hiervan is afhankelijk van jouw wensen en de oplage. Je kan ervoor kiezen om het rechtstreeks naar jou te laten versturen of bij Wies & Marie op te halen. 

  • visitekaartjes, stickers, prijslijsten, menukaarten …

  • 3 concepten

  • 2 revisierondes*

moodboard-2.png

€55,-

  • affiches, flyers, geboortekaartjes, bedankkaartjes, uitnodigingen ...

  • 3 concepten

  • 2 revisierondes*

moodboard-2.png

€75,-

  • folders, brochures ...

  • 2 concepten

  • 2 revisierondes*

moodboard-2.png

€145,-

*revisieronde: nadat je de concepten hebt ontvangen, krijg je de mogelijkheid om te kiezen voor één van de ontwerpen, of een combinatie ervan. Daarna krijg je twee keer de mogelijkheid om te reviseren, waarbij je aanpassingen en andere wensen kan doorgeven. Een extra revisieronde komt op €25,-.

Wil je graag enkele beelden zien verschijnen in je ontwerp? Je mag me steeds je favoriete foto’s bezorgen of ik kan gebruik maken van neutrale beelden uit een databank die aansluiten bij de stijl.

 

Voor aanpassingen aan een bestaand ontwerp (door Wies & Marie) wordt een uurtarief van €25,- aangerekend.

uitnodiging & bedankkaartje communie

Estée

bedankkaartje communie_A6 staand-2.png
29.png
30.png
bedankkaartje communie_A6 liggend-2.png
mockups-4.png

visitekaartje 

Melicious

White Sheet

KENNISMAKEN OF IETS LATEN ONTWERPEN?

ALLE INFO

OP EEN RIJTJE?

bottom of page