top of page

5x edelstenen voor positive energy!

Meer positive energy in je leven kan je veel brengen. Een gelukkig en langer leven, minder angsten en depressie, meer zelfliefde, sterker in je schoenen staan, enzoverder. Heb jij nood aan positieve energie en wil je meer levensvreugde creëren? Onderstaande stenen staan symbool voor positiviteit, levensvreugde, zelfliefde en spiritualiteit en kunnen je ondersteunen bij meer geluk in je leven.

Ametrien

Ametrien verenigt de energie van amethist en citrien. De zuiverende en verhelderende energie van amethist in combinatie met de zonnige, dynamische kracht van citrien. De steen verbindt verstand en intuïtie, maakt creatief en zet aan tot handelen.


Citrien

Citrien is een steen die je voorziet in geluk en overvloed. Deze zonnige, warme steen geeft je weer moed, energie en levens-vreugde. Een fijn kristal om bij je te hebben als je je een beetje somber voelt. Citrien heeft een positieve invloed op zelfexpressie, spijsvertering, succes en rijkdom.
Maansteen

Maansteen brengt je in verbinding met de maan en je vrouwelijke energie. Deze steen heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven en zorgt ervoor dat je verandering kan accepteren. Maansteen bevordert je intuïtie en vruchtbaarheid,

so let your energy flow!Rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen van de liefde. Gebruik deze steen om je emoties in balans te brengen. Rozenkwarts zorgt ervoor dat je je openstelt voor nieuwe liefde en werkt verzachtend bij liefdes-verdriet. Daarnaast wekt het een gevoel van zelfacceptatie en vrede op.
Zonnesteen

Zonnesteen is all about positive vibes. Deze sterk aardende steen geeft je een goed humeur en verbetert de kijk op het leven. Het stimuleert levensvreugde, eigenwaarde en optimisme en helpt bij het naar boven brengen en verwerken van onderdrukte emoties.
Comments


bottom of page